Gangwon - Chunnam

20.11.2012 20:14

Po pečlivém nastudování zápasu jihokorejské K-Leauge Gangwon - Chunnam jsem se podíval na kurzy a zjistil, že moc s mojí představou nesedí.

V rámci tzv. relegation group mají oba týmy zajímavé statistiky. Domácí Gangwon 3-3-3 a under-over 4-5, zatímco Chunnan má velice pěknou statistiku 2-6-1 a 7-2. Při prvním pohledu se skoro chce tipnout remízu, proto si ji necháme v záloze.

Teď se však zamyslíme, kdo má větší šanci vyhrát... Gangwon, který to dokázal již třikrát nebo Chunnan, který to zvládl dvakrát? Takhle obecně těžko říct, ale všechny výhry domácího týmu pochází právě z domácího prostředí, kde má bilanci 3-0-1, v těchto zápasech dokázal vstřelit 9 branek a jen dvakrát inkasoval. Chunnan si z venku přivezl pět bodů 1-2-1, třikrát skóroval a třikrát inkasoval.

Když si to shrnu, tak z pohledu Chunnan může dojít ke zvrácení remízy ve výhru na obě strany. Však z pohledu Gangwonu a jejich domácí palebné síly vidím jistou možnost, že vnutí soupeři svoje pojetí hry a překvapí hosty nějakým gólem, což když se Chunnanu stalo, tak nikdy nedokázal vyhrát.

Předpokládal bych tak lehkou favorizaci domácího celku, to se u českých sázkovek téměř nekonná a u těch zahraničních lze nalézt i kurz 2,00 na domáci v sázce bez remízy.

 

Tip: 1 DNB
Kurs: 2,00
Kancelář: Paddy Power

Výsledek: 2:3